Tilknyt til en gruppe

Før du går i gang med at oprette grupper, så husk at koordinere med vennerne: I skal lave én gruppe, og kun én, hvis I vil ligge sammen. Derfor skal kun en af jer oprette en gruppe og derefter fortælle de andre, hvad denne gruppe hedder. Alle andre skal pænt vente på at den gruppeansvarlige kontakter jer med jeres gruppenavn.

Når du kender jeres gruppenavn, skal du gøre følgende:

Log ind på billet.danskoase.dk og gå ind under "MIN KONTO". Du ser nu følgende billede: 

Til gruppeguide 1.png 

Vælg "Digitalt produkt". Du ser nu følgende billede:

screen-1.png

Klik på "Se detaljer" (de tre streger under "Handlinger") for den campingenhed, du vil tilknytte gruppen. 

På næste side, der viser detaljer for din campingenhed, finder du en knap til at oprette/tilknytte gruppe (fra samme sted vil du kunne tilgå din gruppeside, når du HAR placeret din campingenhed i en gruppe):

screen-2.png

Herefter skal du bekræfte det kaldenavn/alias, som du noterede i tilmeldingen. Dit kaldenavn/alias på din campingenhed vil være synligt for alle med en campingenhed i samme landsby. SommerOase staben bruger desuden dit kaldenavn/alias i forbindelse med sikkerhedsprocedurer på pladsen. Derfor skal dit kaldenavn/alias fortælle hvem der rent faktisk bor i netop den campingenhed. (Kaldenavn/alias kan ændres senere på detaljesiden som er vist ovenfor).

Til gruppeguide 05.png

Nu er vi på selve den side, hvor du skal placere din campingenhed i den rigtige gruppe. Vi leger, at du ved, at gruppen hedder "Bartons venner". Du skal derfor vælge den dropdown, der hører til eksisterende grupper, og her kan du enten vælge "Bartons venner" i dropdown eller stille dig i dropdown-feltet og begynde at skrive "Bartons venner" - så vælges gruppen automatisk. 

Til gruppeguide 07.png

Når du har valgt gruppen i dropdown, kan du lige nedenunder se kaldenavne/aliaser på dem, der ligger i gruppen for ”Bartons venner” i forvejen.

Til gruppeguide 08.png

 

Når du er sikker på, at du placerer dig i den rigtige gruppe, trykker du på "Gem".

Dernæst får du selve gruppesiden vist - siden kan kun ses af dem, der har placeret deres campingenhed i den gruppe.

På gruppesiden kan du se, hvem der ellers er i gruppen (den gruppeansvarlige har en sort stjerne) og du har mulighed for at forlade gruppen igen og placere dig i en ny indtil den 19. juni 2022.

Til gruppeguide 09.png

Husk at du nu kan tilgå din gruppeside fra detaljesiden, som du startede gruppetilknytningen fra. 

Du finder yderligere info om gruppesystemet her:

Gruppesystem - FAQ >>

Gruppeansvarlig - sådan opretter og administrerer du en gruppe >>