Handelsbetingelser

 

Priser
Alle priser er i danske kroner (DKK).

Betalingsmidler
Følgende betalingsmidler accepteres på sitet: Dankort, VISA, VISAelectron, Mastercard.
Hvis du betaler med Dankort/Visa-Dankort, skal du blot indtaste dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre ved bestillingen af kurser eller publikationer. Der pålægges gebyrer for transaktionsomkostninger ved betaling med betalingskort. Ved betaling med Dankort/Visa-Dankort kommer beløbet automatisk på dit næste kontoudtog fra kortudstederen med teksten DanskOase- på nøjagtig samme måde, som når du ellers anvender det pågældende Dankort.

Net-betaling & sikkerhed
Vi anvender betalingssystemet QuickPay.dk der er godkendt af PBS. Alle kort-data sendes krypteret direkte til PBS og lagres af sikkerhedsmæssige grunde ikke hos sælgeren. Der anvendes den såkaldte SSL-kryptering; der giver en meget stor sikkerhed for, at fortrolige oplysninger ikke kan opsnappes af tredjepart.
Læs mere om betaling på Internettet på www.betaling.dk (info-side drevet af PBS).

Kvittering/Faktura
Kvitteringen er det sidste trin i processen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. Kvitteringen skal fremvises ved eventuel fortrydelse eller reklamation.

Fysiske varer
Hvis du har tilkøbt fysiske varer eller bøger, leveres de af vores samarbejdspartner Novia.dk. Varerne afsendes med GLS som giver dig løbende information om leveringen via mail eller SMS. Prisen for fragt er inkluderet i prisen for de fysiske varer og sendes til den angivne leveringsadresse.

Fortrolige oplysninger
Vi bruger dine oplysninger til at sende din kvittering og informere dig, hvis uforudsete problemer med din tilmelding skulle opstå. Vi vil endvidere efter SommerOase sende dig relevante nyheder fra DanskOase på den angivne e-mail adresse. Du kan til enhver tid og uden varsel afmelde disse mails uden omkostninger.
Vi er en selvstændig online-butik, der ikke giver dine oplysninger videre til andre. Vi opvarer dine data sikkert men ukrypteret. Du kan jf. personaledataloven få fuld indsigt i dine oplysninger. Vi registrerer ikke oplysninger vha. cookies eller logfiler.

Købers tilladelse af rettigheder:
Når du køber billet til SommerOase og øvrige konferencer og events opholder dig på vores venues og arealer, accepterer du samtidig, at vores fotografer kan tage billeder/optager video hvor du fremgår, som vi efterfølgende benytter i vores markedsføring eller til redaktionelle formål. DanskOase er ikke forpligtet til at yde dig kompensation herfor.

Force majeure
DanskOase fraskriver sig ethvert ansvar som følge af udefrakommende omstændigheder for hvilke DanskOase ikke har rådighed over (force majeure).
Sådanne omstændigheder kan bl.a., men ikke kun, være krig, naturkatastrofer, ændret lovgivning, brand samt anden uforudset skade på varelager, myndighedsrestriktioner, herunder importrestriktioner, eller salgsforbud.

Ansvarsfraskrivelse
Udover hvad følger af nærværende generelle handels- og leveringsbetingelser, fraskriver DanskOase sig ethvert direkte eller indirekte økonomisk ansvar som følge af aflysning af et arrangement, ændring af program samt andre ændringer af et arrangements omfang, størrelse samt faciliteter.

Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.

SÆRLIGT FOR SOMMEROASE

COVID-19 forholdsregler
Afhængigt af COVID-19 situationen i Danmark til sommer og de til den tid gældende retningslinjer og anbefalinger, forbeholder DanskOase sig rettigheden til at kræve fremvisning af gyldigt Corona-pas for at få adgang til SommerOase i de situationer og i det omfang, myndighederne måtte kræve eller anbefale dette.

Værelser på Bygholm Landbrugsskole
Ved bortkomne nøgler eller ikke indleverede nøgler senest fredag i uge 30 - opkræves 1.200 kr. pr. værelse uanset antal nøgler. Lås og nøgler udskiftes for værelset som følge af den ikke indleverede nøgle.

Fortrydelse og returret - for SommerOase
Du har fuld fortrydelsesret ved tilmeldinger via dette site frem til 1. juni for SommerOase. Der er ingen fortrydelsesret på tilmeldinger til SommerOase efter 1. juni.
Du skal være opmærksom på at tilmelding er bindende og at der ikke ydes tilbagebetaling, hvis du tilmelder dig og betaler efter overskridelse af den ved tilmeldingen oplyste dato.
Hvis du fortryder dit køb inden 1. juni, tilbagebetales købesummen til dig. Dette foregår via bankoverførsel, som tilbagefører dit tilgodehavende til den konto/det kort, som beløbet blev hævet fra. Der tilbageholdes et administrationsgebyr på 150 kr. for tilbageføring af betalinger.
Læs mere om fortrydelsesret på forbrug.dk

 

SÆRLIGT FOR ØVRIGE KONFERENCER OG EVENTS

Fortrydelse og returret
Du har fuld fortrydelsesret ved tilmeldinger via dette site frem til en måned før første konferencedag. Der er ingen fortrydelsesret på tilmeldinger til konferencer i måneden op til konferencen (31 dage).
Du skal være opmærksom på at tilmelding er bindende og at der ikke ydes tilbagebetaling, hvis du tilmelder dig og betaler i måneden op til konferencen.
Hvis du fortryder dit køb inden en måned fra første konferencedag, tilbagebetales købesummen til dig. Dette foregår via bankoverførsel, som tilbagefører dit tilgodehavende til den konto/det kort, som beløbet blev hævet fra. Der tilbageholdes et administrationsgebyr på 150 kr. for tilbageføring af betalinger.