Handelsbetingelser

 

Prisen
Alle priser er i danske kroner (DKK).

Betalingsmidler
Følgende betalingsmidler accepteres på sitet: Dankort, VISA, VISAelectron, Mastercard.
Hvis du betaler med Dankort/Visa-Dankort, skal du blot indtaste dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre ved bestillingen af kurser eller publikationer. Der pålægges gebyrer for transaktionsomkostninger ved betaling med betalingskort. Ved betaling med Dankort/Visa-Dankort kommer beløbet automatisk på dit næste kontoudtog fra kortudstederen med teksten ”DanskOase”- på nøjagtig samme måde, som når du ellers anvender det pågældende Dankort.

Net-betaling & sikkerhed
Vi anvender betalingssystemet QuickPay.dk der er godkendt af PBS. Alle kort-data sendes krypteret direkte til PBS og lagres af sikkerhedsmæssige grunde ikke hos sælgeren. Der anvendes den såkaldte ”SSL-kryptering”; der giver en meget stor sikkerhed for, at fortrolige oplysninger ikke kan opsnappes af tredjepart.
Læs mere om betaling på Internettet på www.betaling.dk (info-side drevet af PBS).

Fortrolige oplysninger
Vi bruger dine oplysninger til at sende din kvittering og informere dig, hvis uforudsete problemer med din tilmelding skulle opstå. Vi vil endvidere efter SommerOase sende dig relevante nyheder fra DanskOase på den angivne e-mail adresse. Du kan til enhver tid og uden varsel afmelde disse mails uden omkostninger.
Vi er en selvstændig online-butik, der ikke giver dine oplysninger videre til andre. Vi opvarer dine data sikkert men ukrypteret. Du kan jf. personaledataloven få fuld indsigt i dine oplysninger. Vi registrerer ikke oplysninger vha. cookies eller logfiler. 

Kvittering/Faktura
Kvitteringen er det sidste trin i processen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. Kvitteringen skal fremvises ved eventuel fortrydelse eller reklamation.

Fysiske varer
Hvis du har tilkøbt fysiske varer eller bøger, leveres de af vores samarbejdspartner Novia.dk. Varerne afsendes med GLS som giver dig løbende information om leveringen via mail eller SMS. Prisen for fragt er inkluderet i prisen for de fysiske varer og sendes til den angivne leveringsadresse.

Værelser på SommerOase
Ved bortkomne nøgler eller ikke indleverede nøgler senest onsdag i uge 30 - opkræves 1.200 kr. pr. værelse uanset antal nøgler. Lås og nøgler udskiftes for værelset som følge af den ikke indleverede nøgle.

Fortrydelse og returret - for SommerOase
Du har fuld fortrydelsesret ved tilmeldinger via dette site frem til 1. juni for SommerOase. Der er ingen fortrydelsesret på tilmeldinger til SommerOase efter 1. juni.
Du skal være opmærksom på at tilmelding er bindende og at der ikke ydes tilbagebetaling, hvis du tilmelder dig og betaler efter overskridelse af den ved tilmeldingen oplyste dato.
Hvis du fortryder dit køb inden 1. juni, tilbagebetales købesummen til dig. Dette foregår via bankoverførsel, som tilbagefører dit tilgodehavende til den konto/det kort, som beløbet blev hævet fra. Der tilbageholdes et administrationsgebyr på 150 kr. for tilbageføring af betalinger.

Fortrydelse og returret - for øvrige konferencer og events
Du har fuld fortrydelsesret ved tilmeldinger via dette site frem til en måned før første konferencedag. Der er ingen fortrydelsesret på tilmeldinger til konferencer i måneden op til konferencen (31 dage).
Du skal være opmærksom på at tilmelding er bindende og at der ikke ydes tilbagebetaling, hvis du tilmelder dig og betaler i måneden op til konferencen.
Hvis du fortryder dit køb inden en måned fra første konferencedag, tilbagebetales købesummen til dig. Dette foregår via bankoverførsel, som tilbagefører dit tilgodehavende til den konto/det kort, som beløbet blev hævet fra. Der tilbageholdes et administrationsgebyr på 150 kr. for tilbageføring af betalinger. 

Læs mere om fortrydelsesret på forbrug.dk

Forbehold
Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.