Handelsbetingelser

SommerOase

Virksomhedsoplysninger

DanskOase
Grimhøjvej 6
8220 Brabrand

Adresse, SommerOase: Hattingvej 49, 8700 Horsens
CVR: 18967006

 

Priser

Alle priser er i danske kroner (DKK).
Det er den alder, du har på SommerOase, der afgør din billets pris.
Vær opmærksom på, at der tillægges et ordregebyr på 25 kr. pr. ordre.

 

Betalingsmidler

Følgende betalingsmidler accepteres på sitet: Dankort, VISA, VISAelectron, Mastercard.
Hvis du betaler med Dankort/Visa-Dankort, skal du blot indtaste dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre ved bestillingen af kurser eller publikationer. Der pålægges gebyrer for transaktionsomkostninger ved betaling med betalingskort. Ved betaling med Dankort/Visa-Dankort kommer beløbet automatisk på dit næste kontoudtog fra kortudstederen med teksten DanskOase- på nøjagtig samme måde, som når du ellers anvender det pågældende Dankort.

 

Net-betaling & sikkerhed

Vi anvender betalingssystemet QuickPay.dk der er godkendt af PBS. Alle kort-data sendes krypteret direkte til PBS og lagres af sikkerhedsmæssige grunde ikke hos sælgeren. Der anvendes den såkaldte SSL-kryptering; der giver en meget stor sikkerhed for, at fortrolige oplysninger ikke kan opsnappes af tredjepart.

 

Kvittering/Faktura

Kvitteringen er det sidste trin i processen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. Kvitteringen skal fremvises ved eventuel fortrydelse eller reklamation.

 

Fortrolige oplysninger

Vi bruger dine oplysninger til at sende din kvittering og informere dig, hvis uforudsete problemer med din tilmelding skulle opstå. Vi vil endvidere efter SommerOase sende dig relevante nyheder fra DanskOase på den angivne e-mailadresse. Du kan til enhver tid og uden varsel afmelde disse mails uden omkostninger.

Vi er en selvstændig online-butik, der ikke giver dine oplysninger videre til andre. Vi opbevarer dine data sikkert men ukrypteret. Du kan jf. personaledataloven få fuld indsigt i dine oplysninger. Vi registrerer ikke oplysninger vha. cookies eller logfiler.

 

Købers tilladelse af rettigheder

Når du køber billet til SommerOase og øvrige konferencer og events og opholder dig på vores venues og arealer, accepterer du samtidig, at vores fotografer kan tage billeder/optager video, hvor du fremgår, som vi efterfølgende benytter i vores markedsføring eller til redaktionelle formål. DanskOase er ikke forpligtet til at yde dig kompensation herfor.

 

Force majeure

DanskOase fraskriver sig ethvert ansvar som følge af udefrakommende omstændigheder, for hvilke DanskOase ikke har rådighed over (force majeure).
Sådanne omstændigheder kan bl.a., men ikke kun, være krig, naturkatastrofer, ændret lovgivning, brand samt anden uforudset skade på varelager, myndighedsrestriktioner, herunder importrestriktioner, eller salgsforbud.

 

Ansvarsfraskrivelse

Udover hvad følger af nærværende generelle handels- og leveringsbetingelser, fraskriver DanskOase sig ethvert direkte eller indirekte økonomisk ansvar som følge af aflysning af et arrangement. Dette gælder også ændring af program samt andre ændringer af arrangementets omfang, størrelse eller faciliteter.

 

Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.

 

Værelser på Bygholm Landbrugsskole

Ved bortkomne nøgler eller ikke indleverede nøgler senest fredag i uge 30 opkræves 1.500 kr. pr. nøgle. Lås og nøgler udskiftes for værelset som følge af den ikke indleverede nøgle.

 

Fortrydelse og returret

Du har fuld fortrydelsesret ved tilmeldinger via dette site frem til 1. juni for SommerOase. Hvis du fortryder dit køb inden 1. juni, tilbagebetales købesummen til dig – dette gælder ikke for ordregebyret. Dette foregår ved refundering til det kort, ordren er betalt med.
Der er ingen fortrydelsesret på tilmeldinger til SommerOase der er foretaget efter 1. juni.
Læs mere om fortrydelsesret på forbrug.dk

 

Fysiske varer

Hvis du har tilkøbt fysiske varer eller bøger, leveres de af vores samarbejdspartner Novia.dk. Varerne afsendes med GLS som giver dig løbende information om leveringen via mail eller SMS. Prisen for fragt er inkluderet i prisen for de fysiske varer og sendes til den angivne leveringsadresse.