Opret en gruppe

Før du går i gang med at oprette grupper, så husk at koordinere med vennerne: I skal lave én gruppe, og kun én, hvis I vil ligge sammen. Derfor skal kun en af jer oprette en gruppe og derefter fortælle de andre, hvad denne gruppe hedder.

Du skal gøre følgende:

Log ind på billet.danskoase.dk og gå ind under "MIN KONTO". Du ser nu følgende billede:

 

Til gruppeguide 01.png

 

Vælg "Digitalt produkt". Du ser nu følgende billede:

 

Til gruppeguide 02.png 

 

Klik nu på "Se detaljer" (de tre streger under handlinger) for den campingenhed, du vil starte en gruppe med.

Din rolle som gruppeansvarlig er knyttet til netop den campingenhed, så har du flere af slagsen på din konto, som alle skal ligge i gruppen, skal du bagefter, når du har oprettet gruppen, tilknytte hver enkelt campingenhed – læs evt. om tilknytning til en gruppe.

 

På næste side, der viser detaljer for din campingenhed, finder du en knap til at oprette/tilknytte gruppe (samme sted vil du finde en "Gå til gruppe"-knap, når du HAR oprettet gruppe):

 

screen-2.png 

Herefter skal du bekræfte det kaldenavn/alias, som du noterede i tilmeldingen. Dit kaldenavn/alias på din campingenhed vil være synligt for alle med en campingenhed i samme landsby. SommerOase staben bruger desuden dit kaldenavn/alias i forbindelse med sikkerhedsprocedurer på pladsen. Derfor skal dit kaldenavn/alias fortælle hvem der rent faktisk bor i netop den campingenhed. (Kaldenavn/alias kan ændres senere på detaljesiden som er vist ovenfor).

screen-3.png 

På den følgende side skal du oprette selve gruppen. Navnet på gruppen skal være mindst 8 tegn (mellemrum medregnes ikke), og navnet må ikke være taget i forvejen.

Når du har skrevet gruppens navn (fx "Bartons venner"), trykker du på "Opret".

Til gruppeguide 06.png

 

Herefter vises selve gruppesiden. Da du i øjeblikket er eneste medlem, ser den sådan her ud: 

screen-6.png 

Senere, når der er kommet flere medlemmer til, får du som gruppeansvarlig - ud over campingenhedens kaldenavn - vist medlemmernes navne og e-mailadresser.

Du har mulighed for at forfremme andre til gruppeansvarlig (markeres med sort stjerne) sammen med dig, eller forfremme dem og derefter selv forlade posten, hvorefter du kan forlade gruppen, hvis du ønsker det.

Hvis du vil nedlægge en gruppe, skal du gøre alle andre til menige medlemmer og fjerne deres tilknytning til gruppen, så du som sidste mand kan nedlægge gruppen.

Husk at puslespillet skal være på plads d. 19. juni 2022.

Gruppesiden kan tilgås fra din campingenheds detaljeside, som du startede gruppetilknytningen fra.  

Du finder yderligere info om gruppesystemet her:

Gruppesystem - FAQ >>

Gruppemedlem - sådan tilknyttes din campingenhed til den gruppe, jeres gruppeansvarlige har oprettet til jer >>