Tilknyt til en lejr

 

Før du går i gang med at oprette lejre, så husk at koordinere med vennerne: I skal lave én lejr, og kun én, hvis I vil ligge sammen. Derfor skal kun en af jer oprette en lejr og derefter fortælle alle andre i gruppen, hvad denne lejr hedder. Alle andre skal pænt vente på at gruppehøvdingen kontakter jer med jeres lejrnavn.

Når du kender jeres lejrnavn, skal du gøre følgende:

Log ind på billet.danskoase.dk og gå ind under MIN KONTO > Camping: Ønsk placering > "Se detaljer" (klik på de tre streger) for den vogn, du vil starte en lejr med.

screen-1.png

På næste side, der viser detaljer for din vogn, finder du en knap til at oprette/tilknytte lejr (fra samme sted vil du kunne tilgå din lejrside, når du HAR placeret din vogn i en gruppe/lejr):

screen-2.png

På følgende side skal du give din vogn et kaldenavn/alias (dette navn kan sidenhen ændres fra detaljesiden, som du ser ovenfor). Dit kaldenavn/alias på din vogn vil være synligt for alle med en boform i samme område. Du kan fx. vælge at skrive navnene på dem, der skal bo i vognen:

screen-3.png

Nu er vi på selve den side, hvor du skal placere din boform i den rigtige lejr. Vi leger, at du ved, at lejren hedder "Sigurds venner". Du skal derfor vælge den dropdown, der hører til eksisterende lejre, og her kan du enten vælge "Sigurds venner" i dropdown eller stille dig i dropdown-feltet og begynde at skrive "Sigurds venner" - så vælges lejren automatisk. 

Når du har valgt lejren i dropdown, kan du lige nedenunder se kaldenavne/aliaser på dem, der ligger i lejren for ”Sigurds venner” i forvejen.

Når du er sikker på, at du placeret dig i den rigtige lejr, trykker du på "Gem".

Dernæst får du selve lejrsiden vist - siden kan kun ses af dem, der har placeret deres boform i den lejr.

På lejrsiden kan du se, hvem der ellers er i lejren (gruppehøvdingen/lejrchefen har en sort stjerne) og du har mulighed for at forlade lejren igen og placere dig i en ny, indtil den 22. juni 2018.

Husk at du nu kan tilgå din lejrside fra detaljesiden, som du startede lejrtilknytningen fra. 

Du finder yderligere info om lejrsystemet her:

Lejrsystem - FAQ >>

Lejrchef - sådan opretter og administrerer du en lejr >>