Opret en lejr

 

SÅDAN OPRETTER DU EN LEJR:

Før du går i gang med at oprette lejre, så husk at koordinere med vennerne: I skal lave én lejr, og kun én, hvis I vil ligge sammen. Derfor skal kun en af jer oprette en lejr og derefter fortælle alle andre i gruppen, hvad denne lejr hedder.

Du skal gøre følgende:

Log ind på billet.danskoase.dk og gå ind under MIN KONTO > Camping: Ønsk placering > "Se detaljer" (klik på de tre streger) for den vogn, du vil starte en lejr med.

Din rolle som gruppehøvding er knyttet til netop den vogn, så har du flere af slagsen på din konto, som alle skal ligge i lejren, skal du bagefter, når du har oprettet lejren, tilknytte hver enkelt vogn – læs om tilknytning >>

screen-1.png 

På næste side, der viser detaljer for din vogn, finder du en knap til at oprette/tilknytte lejr (samme sted vil du finde en "Gå til lejr"-knap, når du HAR oprettet lejren):

screen-2.png 

Herefter skal du give dit campingvogn et kaldenavn/alias (dette navn kan sidenhen ændres fra detaljesiden, som du ser ovenfor). Dit kaldenavn/alias på dit campingvogn vil være synligt for alle med en boform i samme landsby. Du kan fx. navngive din boform/campingvogn efter hvem der skal bo i netop det campingvogn.

screen-3.png 

På den følgende side skal du oprette selve lejren. Navnet på lejren skal være mindst 8 tegn (mellemrum medregnes ikke), og navnet må ikke være taget i forvejen.

Når du har skrevet lejrens navn (fx "Sigurds venner"), trykker du på "Opret".

screen-4.png

Herefter vises selve lejrsiden. Da du i øjeblikket er eneste medlem, ser den sådan her ud: 

screen-6.png 

Senere, når der er kommet flere medlemmer til, får du som gruppehøvding - ud over boformens kaldenavn - vist medlemmernes navne og e-mailadresser.

Du har mulighed for at forfremme andre til gruppehøvding (markeres med sort stjerne) sammen med dig, eller forfremme dem og derefter selv forlade posten, hvorefter du kan forlade lejren, hvis du ønsker det.

Hvis du vil nedlægge en lejr, skal du gøre alle andre til menige medlemmer og fjerne deres tilknytning til lejren, så du som sidste mand kan nedlægge lejren.

Husk at puslespillet skal være på plads 22. juni 2018.

Lejrsiden kan tilgås fra din campingvogns detaljeside, som du startede lejrtilknytningen fra.  

Du finder yderligere info om lejrsystemet her:

Lejrsystem - FAQ >>

Lejrmedlem - sådan tilknytter dit campingvogn til den lejr, jeres lejrchef har oprettet til jer >>